Numărul focarelor COVID din judeţul Timiş a crescut la nouă, după ce Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a identificat în ultimele 24 de ore 10 noi cazuri pozitive la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, vineri, că sunt în derulare 38 de anchete epidemiologice, în timp ce nouă focare COVID sunt în supraveghere epidemiologică, conform Agerpres.ro.

Focarele sunt la o unitate de procesare a cărnii din Timişoara (219 cazuri confirmate), o comunitate din comuna Gottlob (11 cazuri), Secţia de Obstretică-Ginecologie a Spitalului Municipal Timişoara (patru cazuri), un centru de minori (trei cazuri), Spitalul Judeţean Timişoara (21 de cazuri), două unităţi economice distincte (cu 17, respectiv opt cazuri), IPJ (10 cazuri) şi zona Făget (71 de cazuri).

Instituţia Prefectului Timiş a anunţat că în ultimele 24 de ore au intrat în carantină 177 de persoane şi în izolare 80 de persoane, în carantină instituţionalizată fiind acum două persoane.

De asemenea, în acelaşi interval au fost efectuate 1.699 de teste, fiind confirmaţi cu noul coronavirus 54 de pacienţi. Vineri dimineaţa erau internate 214 persoane cu SARS-CoV-2, dintre care 21 sunt pe secţiile ATI.

Numărul total de cadre medicale confirmate COVID-19 de la debutul pandemiei a ajuns la 170.

Începând din luna martie au fost înregistrate 91 de decese la nivelul judeţului, cu două cazuri în ultimele 24 de ore.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri