20 August 2020

Imagini virale cu șoferul de Logan care a lovit intenționat un biciclist în Corbeanca



Alex Filip, pilotul de raliuri accidentat intenționat, conform declarațiilor acestuia, de către un șofer în timp ce se afla pe bicicleta pe o stradă din comuna Corbeanca, a publicat o înregistrare video cu accidentul.

”Oameni buni, absolut impresionant numărul mare de mesaje, reacții și distribuiri ale postării mele de ieri. Mă înclin! Nu cred să fie ceva care să ma miște mai mult decât solidaritatea colectivă, mi-ați dat multă putere. Am trecut prin clipe de spaimă și atunci când am realizat că voi fi făcut terci între doua mașini, dar și când m-am ridicat de pe jos, iar cu ochiul drept nu mai vedeam nimic. Și toate astea amplificate de responsabilitatea creșterii unui copil de aproape 10 ani”, precizează Alex Filip în postarea de Facebook ce include imagini cu accidentul și pe care o puteți urmări mai jos.

Alex Filip a precizat că va face tot ce este posibil pentru ca șoferul să fie pedepsit pentru faptele sale

"Mulțumesc fiecăruia-n parte pentru mesaje si reactii si am sa va tin la curent cu desfăsurarea anchetei și a procesului. Nu, nu-l las! Un astfel de om poate accidenta pe oricine, fără să se gândească vreo secundă la consecințe. Ai, din păcate, nu este singurul pe șoselele noastre...”, precizează Filip.



Citeste si