Vremea se va răci în Bucureşti, temperaturile maxime coborând spre 25 de grade Celsius, în timp ce vântul va atinge la rafală 40-50 km/h, arată prognoza specială pentru Capitală publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie, scrie Agerpres.

Cerul va fi senin în prima parte a intervalului, apoi va deveni variabil. Vântul se va intensifica începând cu dimineaţa zilei de vineri (18 septembrie) şi va atinge viteze la rafală, în general de 40 - 50 km/h. Temperatura minimă va fi de 15 - 17 grade, iar cea maximă mai scăzută decât în ziua precedentă şi se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

ANM a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic în 10 judeţe din sudul şi estul ţării, valabilă până vineri la ora 16:00.

Astfel, începând de vineri dimineaţa, în Dobrogea şi în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55 - 65 km/h şi izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral.

Judeţele atenţionate de meteorologi sunt: Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa.

Potrivit meteorologilor, intensificări ale vântului vor fi şi în regiunile vestice şi pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45 - 55 km/h. De asemenea, temperatura va scădea accentuat, iar la finalul săptămânii vremea va deveni răcoroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor. În depresiunile intra-montane izolat vor fi condiţii de brumă.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri