"Visul" lui Orban cu casele de pensii: în maxim un an să nu mai fie nevoie de sedii fizice

Preşedintele PNL a precizat că îşi doreşte ca, în maxim un an, activitatea de depunere a actelor la casele de pensii să se poată realiza şi on-line.

"Visul meu este ca în maxim un an de zile să nu mai fie nevoie neapărat de sedii fizice unde să te duci cu hârtii, cu dosare, ci totul să se poată face on-line, platformele să fie interoperabile. Sunt convins că aşa se va întâmpla şi oamenii nu vor mai fi nevoiţi să stea pe la cozi, să piardă timpul şi nervii în faţa unor funcţionari care de multe ori nu au chef să îi servească", a mai spus Orban, conform Agerpres.ro.

Preşedintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, se află sâmbătă, 19 septembrie, în mai multe localităţi din judeţul Bacău unde participă la o serie de manifestări electorale de susţinere a candidaţilor Alianţei PNL USR PLUS la alegerile locale.

"M-ar rugat Ionel Palăr (n.r. - preşedintele PNL Bacău) să vorbesc cu doamna ministru Violeta Alexandru, să reînfiinţăm Casa de Pensii de aici. Am întrebat de ce au desfiinţat Casa de Pensii, de ce să bată drumul la Bacău toţi cei care vor să îşi depună dosare de pensionare? Că nu le convenea conducerea celor de la PSD, acesta a fost motivul. Evident că voi vorbi cu doamna Violeta Alexandru ca să reînfiinţăm un sediu al Casei de Pensii la Oneşti", a declarat Ludovic Orban.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri