Nu mai puțin de 95 de kilograme de cannabis au fost ridicate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) din Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Târgu-Mureş, în urma a 19 percheziţii domiciliare.

Ca urmare, 14 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc fără drept. Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu un procuror DIICOT din Târgu Mureş, au efectuat marți 19 percheziții domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj, într-un caz de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi înființat mai multe culturi de cannabis, atât indoor, cât și outdoor. De asemenea, ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc către mai multe persoane.

Citește articolul complet pe G4Media.

Sursa foto: DIICOT

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri