În ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate de la declanșarea pandemiei în România, prefectul de Ilfov anunță noi restricții, în 13 localități din Ilfov. Printre aceste localități se numără Brgadiru, Chitila, Buftea, Voluntari, Popești-Leordeni.

„ Am constat că în 13 localtati din Ilfov incidența cazurilor la mia de locuitori a depășit 1,5 și de accea am luat hotărârea ca activitatea agenților economici, de tipul restaurante și cafenele să fie suspendate până la revenirea incidenței sub 1 la mia de locuitori (...) Ilfovul are o specificitate aparte. Dispunerea geografică este în jurul Bucureștiului face ca o mare parte din cetățenii care lucrează în București să fie din Ilfov. O localitate deși are trecut un numărul de locuitori, de fapt sunt mai mulți care locuiesc acolo”, a declarat Daniel Tudorel Zamfir, prefectul județului Ilfov, potrivit Digi24.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri