170 de persoane au fost găsite în timp ce petreceau într-un club din orașul Corabia. Localul trebuia să fie închis ca urmare a măsurilor anti-Covid luate de autoritățile județene, iar cei din interior nu respectau normele de distanțare fizică și de protecție individuală, scrie Digi24.

Acțiunea de control s-a desfășurat în noaptea de 10 spre 11 octombrie, în jurul orei 1.00.

În club erau aproximativ 170 de persoane, care nu respectau normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală.

Polițiștii din Corabia l-au amendat cu 10.000 de lei pe administratorul clubului. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au aplicat șapte sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au dat o amendă în valoarea de 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor în situații epidemiologice deosebite.

Alte cinci sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind circulația pe drumurile publice și a celei privind ordinea și liniștea publică.

Sursa foto: Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri