Primăria Sectorului 4 vrea să dea 650.000 lei pentru iluminatul de sărbători

Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță, anunţă pe SICAP licitaţie pentru închirierea de instalaţii destinate iluminatului festiv în perioada sărbătorilor de iarnă, valoarea totală estimată a acestora fiind de 649.800 lei.

"Obiectul contractului îl constituie închirierea echipamentelor de iluminat festiv, pentru utilizarea pe perioada sărbătorilor de iarnă, în perioada 15 noiembrie 2020 - 15 februarie 2021 pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti", prevede anunţul, citat de Agerpres.

Instalaţiile vor fi amplasate pe străzile, în intersecţiile şi piaţetele din Sectorul 4, acolo unde Primăria Generală a Municipiului Bucureşti nu va realiza iluminatul sărbătorilor de iarnă. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Participanţii vor trebui să prezinte lista principalelor contracte de închiriere efectuate în ultimii trei ani, din care să rezulte închirierea unor instalaţii de iluminat festiv sau orice ornamente în valoare de cel puţin 649.800 lei fără TVA, la nivelul a două contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 octombrie.

Citeste si:
Alegeri locale 2020: Peste 100 de candidaţi la primăriile din...
Alegeri locale 2020: Peste...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri