Procedura de închiriere a tarabelor şi spaţiilor comerciale în pieţele administrate de autoritatea locală s-a schimbat, iar producătorii şi comercianţii trebuie să se adreseze direct Primăriei Sectorului 1, informează Agerpres.

Este vorba despre tarabele şi spaţiile comerciale situate în incinta următoarelor pieţe: Matache, Domenii, 1 Mai, Aurel Vlaicu, Aviaţiei, Dorobanţi, Amzei, Mureş şi Pajura.

"Locuitorii Sectorului 1 trebuie să aibă pe masă legume şi fructe de calitate pe care să le achiziţioneze la preţul corect direct de la cei care le produc. Este un nou început pentru pieţele din Sectorul 1. Tarabele vor fi închiriate corect şi transparent pentru ca adevăraţii producători să aleagă pieţele noastre pentru a-şi desface marfa. Pieţele din Sectorul 1 vor deveni centre comerciale cu respect pentru cetăţeni, în care bucureştenii să-şi facă cu încredere şi cu plăcere cumpărăturile", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Această modificare a procedurii de închiriere a tarabelor şi spaţiilor comerciale este realizată în baza Hotărârii Consiliului Local Sector 1 nr. 291/2020, prin care s-a hotărât reorganizarea direcţiilor din subordinea Consiliului Local. În urma acestei hotărâri de consiliu, Administraţia Pieţelor Sector 1 a fost desfiinţată, iar atribuţiile acesteia au fost preluate de către aparatul de specialitate al primarului.

Cererile pentru închirierea spaţiilor comerciale, tarabelor şi cele de prelungire a contractelor de închiriere şi a convenţiilor comerciale se depun la Direcţia Generală de Administraţie Publică - Serviciul Administrativ. Pentru spaţiile comerciale libere se vor organiza licitaţii, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 57/2019 cu modificările şi completările ulterioare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri