Drumarii au împrăştiat două tone de sare pe Transfăgărăşan, după ce a nins în zona turistică Bâlea, din munţii Făgăraşului, a duminică Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

"Iarna şi-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărăşan. Colegii noştri de la Districtul Bâlea au acţionat cu utilajele dotate cu lamă şi au împrăştiat peste 2 tone de sare pe carosabil în această dimineaţă. Dacă aveţi drum prin zona Bâlea Lac, fiţi sigur că aveţi maşina pregătită de condiţii de iarnă!", este mesajul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov pe pagina oficială de Facebook.

Începând de marți, 20 octombrie, turiştii mai pot ajunge la Bâlea Lac doar cu telecabina, după ce porţiunea de drum dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac se va închide circulaţiei, conform Agerpres.ro.

"Conform Normativului AND 615-2020 privind circulaţia rutieră pe drumurile montane DN7C (Transfăgărăşan) şi DN67C (Transalpina), începând de marţi, 20.10.2020, circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menţionate anterior, după cum urmează: DN 7C, între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada), DN 67C, între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat)", se menţionează într-un comunicat al CNAIR remis, vineri, AGERPRES.

Reprezentanţii companiei precizează că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

Sursa foto: DRDP Brasov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri