O imagine cu un nou-născut care încearcă să smulgă masca ginecologului imediat ce a venit pe lume a devenit virală pe rețelele sociale. Aceasta a fost postată de către doctorul ginecolog Samer Cheaib din Dubai.

Imaginea a fost postată pe contul de doctorul ginecolog Samer Cheaib pe contul său de Instagram, fiind însoțită de mesajul ”Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile”

La nivel global, pe data de 16 octombrie 2020, erau confirmate aproximativ 39 de milioane de cazuri de COVID-19, dintre care 27,092 milioane erau persoane vindecate. În ceea ce privește bilanțul deceselor, acesta se apropie de 1,1 milioane la nivel global.

În România au fost înregistrate până la aceeași datp 176.468 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, ditnre care 129.556 de pacienți au fost declarați vindecați.

Sursa foto: Facebook / Dr. Samer Cheaib

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri