Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț: Familiile decedaților de la ATI, scutite de contravaloarea serviciilor medico-legale

Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale.

”Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, precizează reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Zece pacienți bolnavi de COVID-19 ce erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă, 14 noiembrie, la SecȚia ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, sunt în stare gravă. Încă trei cadre medicale - un medic și două asistente - au primit îngrijiri pentru arsuri, dar starea lor este mai bună și nu necesită internare.

Sursa foto: Facebook / Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri