Cea mai „scumpă” bere: Cât au plătit niște constănțeni care au ieșit la terasă în ciuda restricțiilor luate pentru a preveni pandemia

Zece bărbaţi, depistaţi marţi de poliţişti şi jandarmi în timp ce consumau alcool la terase din zona unei pieţe agroalimentare din municipiul Constanţa, au fost amendaţi cu suma totală de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, "astăzi, în jurul orei 11.30, poliţiştii Secţiei 2 şi jandarmi din cadrul G.J.M. Tomis, în timp ce desfăşurau activităţi de prevenire şi limitare a infectării cu noul coronavirus, au constatat faptul că, la terasele din zona Pieţei Tomis 3, mai multe persoane consumă, la mese, băuturi alcoolice".

IPJ a menţionat, printr-un comunicat de presă, că, având în vedere măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanţa, persoanele în cauză au părăsit domiciliul fără a avea un motiv întemeiat, fapt ce contravine normelor legale în vigoare.

Forţele de ordine au identificat 10 bărbaţi, care au fost sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.

"Pe această cale, le recomandăm cetăţenilor să respecte normele legale şi măsurile de protecţie. Reamintim faptul că deplasarea în interiorul zonei carantinate, fără un motiv justificat, este interzisă", a transmis IPJ Constanţa.

Citeste si:
CEDO obligă Elveția să plătească daune morale unei românce
CEDO obligă Elveția să...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri