Șase constănțeni au fost amendați pentru că au ieșit la terasa unui restaurant, în plină carantină

Şase persoane, depistate de poliţişti la terasa unui restaurant din centrul Constanţei, municipiu aflat în carantină, au fost amendate cu suma totală de 4.000 de lei, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în jurul orei 13:00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 şi jandarmi, în timp ce desfăşurau o acţiune pe linia prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, au constatat că, la un local situat pe strada Mircea cel Bătrân, "mai multe persoane servesc masa pe terasă".

Cele şase persoane - trei bărbaţi şi trei femei - au fost sancţionate contravenţional pentru că deplasarea lor nu era justificată, conform măsurilor impuse în perioada de carantină.

"Având în vedere măsurile impuse prin instituirea carantinei zonale în municipiul Constanţa, prin care deplasarea în exteriorul locuinţei este permisă doar din motive justificate, persoanele în cauză (3 bărbaţi şi 3 femei) au fost sancţionate conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei", a menţionat IPJ.

Municipiul Constanţa a intrat în carantină de pe 20 noiembrie seara, de la ora 20:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri