Circulaţia pe calea ferată se realizează în condiţii de iarnă, iar pe relaţia Constanţa a fost instituită o limitare de viteză din cauza rafalelor puternice de vânt, informează Agerpres.

Pe tabela Gării de Nord câteva trenuri au înregistrat zeci de minute de întârzieri.

"Se circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic. La Făurei, din cauza stratului gros de gheaţă depus peste macazuri, acestea au fost manevrate mai greu. Pe Constanţa, avem o limitare de viteză de 80 km/h, la această oră, din cauza rafalelor puternice de vânt, între Fundulea şi Săruleşti, iar între Lehliu şi Săruleşti se circula pe un fir, deoarece pe celălalt fir a rămas defect trenul R 8014", a explicat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

De asemenea, pe relaţia Galaţi, trenul R 7360 este defect pe firul I, între Rosetti şi Cilibia, iar celelalte trenuri au circulat doar pe firul II.

Potrivit sursei citate, trenul R 7360 are probleme la locomotivă, iar trenurile IR 1732 şi R 7362 au aşteptat la cruce cu alte trenuri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în Oltenia, sudul Banatului şi local în Muntenia, precum şi în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură a nins şi s-a depus strat de zăpadă. Mai ales în Oltenia şi sud-vestul Munteniei acesta a depăşit pe arii restrânse 8 - 10 centimetri, iar la munte s-au atins grosimi de 15 - 20 de centimetri.

În Moldova şi Transilvania au fost anunţate ninsori în general slabe cantitativ, iar în restul teritoriului precipitaţiile au fost mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă.

În sudul şi sud-estul ţării, precum şi la munte, pe alocuri s-a depus polei.

Sursa foto: CFR SA/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri