Patru persoane din judeţul Giurgiu sunt cercetate penal după ce poliţiştii au descoperit la domiciliile lor, în urma unor percheziţii, peste 10.000 de articole pirotehnice deţinute fără drept.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Roata de Jos, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza localităţilor Roata de Jos şi Gostinari. Astfel, în urma percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit (...) 8.134 de articole pirotehnice, dintre care 80 de baterii de artificii, în greutate de aproximativ 180 de kilograme. (...) De asemenea, în cursul zilei de 29 decembrie, poliţiştii Secţiei 7 Băneasa au identificat un bărbat de 53 ani (...) care deţinea articole pirotehnice fără drept la domiciliul său. Cu ocazia verificărilor, au fost identificate 2.226 de articole pirotehnice de diferite mărci, în greutate de aproximativ zece kilograme", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, preluat de Agerpres.

Articolele pirotehnice a fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în toate situaţiile sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri