Acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB) a anunţat, luni, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului, că a recuperat prejudiciul creat de fostul preşedinte executiv Dorin Şerdean.

"Acţionarul ''Doar Dinamo Bucureşti'' (DDB) a recuperat prejudiciul creat de fostul preşedinte executiv al clubului, Dorin Şerdean, aşa cum a promis public pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înţeles cum stau lucrurile la Dinamo Bucureşti şi a acceptat astăzi să returneze banii primiţi din partea fostului preşedinte executiv Dorin Şerdean. Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte public avocatului Gabriel Bucur pentru ataşamentul faţă de culorile clubului, faţă de toţi susţinătorii echipei noastre. Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamovişti au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB şi cumpără bilete virtuale cu bani din alocaţii şi pensii sau din salariul minim pe economie", se arată pe site-ul citat de Agerpres.

Clubul FC Dinamo Bucureşti a anunţat la 21 ianuarie 2021 încheierea raporturilor contractuale cu preşedintele executiv Dorin Şerdean ca urmare a absenţelor nemotivate ale acestuia de la locul de muncă.

O zi mai târziu, "fostul preşedinte executiv a deturnat fondurile clubului Dinamo Bucureşti, plătind din banii suporterilor asistenţa juridică oferită de către avocatul Gabriel Bucur".

Sursa foto: Facebook/FC Dinamo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri