Doar 33 din cele aproape 200 de maşini blocate în urmă cu câteva ore pe drumurile din judeţul Constanţa nu au pornit încă la drum, iar 13 localităţi cu 855 de abonaţi nu au energie electrică, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Cele mai multe autoturisme, respectiv 30, sunt blocate la Cobadin, alte două se află la Sibioare iar o maşină este înzăpezită la Topalu, conform Agerpres.ro.

"128 de maşini din cele blocate circulă cu viteză redusă, controlat, însoţite de Poliţie dinspre Hârşova spre Mihail Kogălniceanu", se arată în anunţul ISU Dobrogea. De asemenea, 30 de tiruri au plecat controlat spre Mihail Kogălniceanu, în coloană, însoţite de poliţie şi echipaje de deszăpezire.

Potrivit sursei, 13 localităţi, cu 855 de abonaţi, nu au curent.

"Drumurile naţionale şi judeţene sunt în continuare închise, cu excepţia DN39 şi A2", specifică ISU Dobrogea.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri