Naomi Osaka a câştigat pentru a doua oară în cariera sa Australian Open, după ce a învins-o cu 6-4, 6-3 pe Jennifer Brady, după o oră şi 17 minute de joc, în finala disputată sâmbătă la Melbourne.

Naomi Osaka va urca pe locul al doilea WTA, în timp ce Simona Halep va coborî o poziţie, până pe locul 3. Lider WTA rămâne Ashleigh Barty, scrie DigiSport.ro.

În vârstă de 23 ani, Naomi Osaka şi-a trecut cu această ocazie în palmares al patrulea titlu de Grand Slam, după cele de la US Open 2018 şi 2020 şi Australian Open 2019.

Câştigătoarea Australian Open 2021 se întoarce acasă cu cec în valoare de 2,75 milioane de dolari australieni, în timp ce finalista a fost recompensată cu 1,5 milioane de dolari australieni.

Simona Halep a fost eliminată în sferturi la Australian Open, după 3-6, 3-6 cu Serena Williams.

Ce urmează pentru Simona Halep

Începând cu 1 martie, Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul WTA 500 de la Doha, unde n-a putut juca anul trecut.

După săptămâna de la Doha, Simona Halep va juca la Dubai, competiție de categorie WTA 1000 în acest sezon. Sezonul precedent, românca a reușit un parcurs excelent la competiția din Emiratele Arabe Unite, pe care a câștigat-o după victorii la Ons Jabeur, Aryna Sabalenka, Jennifer Brady și Elena Rybakina.

Înaintea celor două turnee din zona arabă, Simona Halep a arătat un nivel bun de joc, la competițiile din Australia la care a jucat, Gippsland Trophy și Australian Open.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri