Protest al polițiștilor, în fața MAI, nemulțumiți că actuala coaliție de guvernare pregătește tăierea pensiilor militare.

"Acum o săptămână ministrul Lucian Bode transmitea prin secretarul de stat Bogdan Despescu, în videconferință cu toate unitățile că nu se pune problema ca în acest an să se umble la legislația privind pensiile militare. Astăzi vedem că actuala coaliție de guvernare pregătește tăierea pensiilor militare. (...) Au trecut două ore de când a început protestul. Se pare că ministrul Bode nu vrea să ne vadă. Dialogul social lipsește cu desăvârșire când vine vorba de drepturile polițiștilor. Continuăm protestele", se arată într-un anunț pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Astazi, Poliția Română împlinește 199 de ani de la înființare.

"Dacă ne întrebați cum a evoluat instituția Poliției Române după aproape 2 secole de funcționare, vă spunem doar că la fel ca și în 1802, când avem prima atestare oficială, mii de unități de poliție au toaletă turcească în curte, nu au deloc sau apa o găsești doar la lighean sau găleată. Și pentru că nu mai suportăm aceste condiții inumane și bătaia de joc la care suntem supuși de către guvernanți, astăzi, de Sfânta sărbătoare a Buneivestiri, ne vom striga nemulțumirile în fața MAI", este o altă postare pe Facebook.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri