Actriţa britanică Helen McCrory, care s-a remarcat în cinematografie jucând în filme precum "Skyfall" şi în pelicule din seria "Harry Potter", iar în televiziune în serialul de succes "Peaky Blinders", a murit de cancer la 52 de ani, a anunţat vineri soţul ei, actorul Damien Lewis.

"Cu inima împietrită de durere, vă anunţ că după o luptă eroică împotriva cancerului, femeia magnifică Helen McCrory a murit împăcată la ea acasă, în mijlocul unui val de iubire oferit de prietenii şi familia ei", a scris Damien Lewis în acel mesaj publicat pe Twitter.

"A murit aşa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre", a adăugat soţul artistei.

Helen McCrory s-a născut la Londra dintr-o mamă galeză şi un tată scoţian, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului. A studiat la Hertfordshire, apoi a petrecut un an în Italia, înainte de a se întoarce la Londra pentru a studia actoria la Centrul de arte dramatice.

După ce a debutat în cinematografie cu un mic rol în filmul "Interviu cu un vampir", la câţiva ani după ce începuse să îşi construiască o carieră în televiziune, Helen McCrory a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga "Harry Potter".

Actriţa, care a jucat şi în "Skyfall" (2012), un film din franciza "James Bond", s-a evidenţiat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătuşa Polly, conducătoarea clanului Shelby din serialul de mare succes "Peaky Blinders", care prezintă aventurile unei familii de infractori din Birmingham la începutul secolului al XX-lea.

Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii - o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007.

Sursa foto: Facebook/ Peaky Blinders

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri