Racheta spațială de la Tesla, SpaceX Crew Dragon Endeavor a fost aproape de a da de un OZN înainte să ajungă pe Stația Spațială Internațională.

Centrul de Comandă Spațială al SUA a anunțat echipajul din racheta SpaceX de o posibilă coliziune cu un obiect neidentificat după ce a fost lansat în orbită vineri conform unui raport citat de New York Post și publicat de Futurism.

„Posibilitatea unei ciocniri a fost atât de mare încât nu ar fi fost timp să fie executată o manevră sigură de evitare. Echipajul a fost sfătuit să-și poarte costumele ca să fie siguri că nu vor păți ceva”, a declarat Kelly Humphries, purtătorul de cuvânt de la NASA pentru Futurism.

Într-un final nu a fost niciun pericol real pentru echipaj sau pentru rachetă. Echipajul a ajuns sâmbătă pe Stația Spațială Internațională.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andrei Petre
Andrei e un tânăr reporter care lucrează în presă de aproape patru ani. Crescut în presa independentă, a învățat bazele jurnalismului la Casa Jurnalistului , ca mai apoi să-și croiască un drum pe la publicațiile independente din România. Chiar dacă a spus că nu o să lucreze niciodată în presa "mainstream", a ajuns la Wall-Street.ro ca să se disciplineze și să își antreneze scriitura. Încearcă să înțeleagă modul în...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri