Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan, a anunţat că ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii privind reglementarea revenirii spectatorilor pe stadioane va fi publicat în câteva zile în Monitorul Oficial, relatează Agerpres.

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, oficialul LPF a explicat că a insistat la MTS pentru urgentarea emiterii ordinului.

"Simt nevoia să fac câteva precizări legate de revenirea spectatorilor pe stadioane. Este nevoie de un ordin comun, dat de MTS şi MS, care să reglementeze condiţiile în care urmează ca publicul să revină în arenele sportive. Acest ordin nu se poate face peste noapte. Cred că ne-am săturat cu toţii de acte normative făcute pe genunchi. Ţin permanent legătura cu cei de la Ministerul Sportului, i-am rugat tot timpul să urgenteze procedura birocratică de emitere a ordinului, şi înţeleg că acesta a plecat deja pe circuit, către Ministerul Sănătătii. În câteva zile, el va fi publicat în Monitorul Oficial", a menţionat Ştefan.

El le-a transmis suporterilor să aibă răbdare şi încredere, pentru că în curând îşi vor putea revedea echipele favorite din tribune.

"Nu refuză nimeni să pună în aplicare măsurile anunţate de preşedintele Iohannis, aşa încât vă rog să nu vă mai luaţi după speculaţiile din media. Este simplu să judecăm din afară. Chiar şi eu, un susţinător vechi al ideii redeschiderii stadioanelor, am momente în care parcă nu mai pot aştepta. Dar mai este nevoie doar de puţină răbdare. Ştiu că e greu, dar momentul reîntoarcerii pe stadioane, pentru a susţine echipa favorita, este tot mai aproape", a adăugat Justin Ştefan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, la 13 mai, că accesul spectatorilor la evenimentele sportive va fi permis începând cu 15 mai în limita a 25% din capacitatea arenelor.

Până în prezent însă fanii nu au putut intra pe arenele sportive deoarece normele şi procedurile aferente pentru accesul publicului nu au fost emise încă de autorităţi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri