Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că în cazul evenimentelor private la care participă mai mult de 50 de persoane, în spaţii închise, organizatorul trebuie să se asigure că toate persoanele sunt vaccinate, în caz contrar, vor fi acordate sancțiuni, dacă organele de control constata nerespectarea regulilor.

"La intrare sau cine invită trebuie să se asigure că persoanele au fie pe telefon, fie hârtia care demonstrează că au fost vaccinate. În cazul unui control, dacă în interior persoanele care se găsesc nu sunt cu astfel de documente, atunci răspunde organizatorul. Organizatorul trebuie să se asigure - deci cine face invitaţia, dacă decide că vrea să depăşească procentul care este stabilit şi vrea să aibă capacitate maximă, atunci la invitaţie trebuie să spună: 'vă rugăm să aduceţi documentul care dovedeşte că aţi fost vaccinaţi'. Dacă cineva vine şi nu are acest document, normal că organizatorul, care răspunde de organizare, este persoana care răspunde de faptul că există o persoană care nu este vaccinată", a declarat Arafat, în cadrul conferinței de presă de anunțare a măsurile de relaxare.

Raed Arafat a spus că pot exista controale din partea autorităţilor, prin sondaj, pentru a verifica dacă participanţii sunt vaccinaţi, dar nu a oferit informații legate de tipul sancțiunilor care vor fi impuse.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri