Un nou incendiu de proporții a izbucnit în această noapte, la un nepozit de deșeuri din plastic reciclabile din zona Gării din Salinta, în urma căruia s-au produs degajări uriașe de fum care sunt purtate spre granița cu Ungaria.

Potrivit ebihoreanul.ro, focul emană în atmosferă un fum negru şi dens, dar spre norocul salontanilor, nu merge spre oraş.

“La ora 3.41, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu de mare amploare la un depozit de deşeuri plastice reciclabile situat în municipiul Salonta. Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizaţi de urgenţă peste 30 de pompieri, cu opt autospeciale, din care şapte de lucru cu apă şi spumă şi o autospeciala de primă cercetare de evaluare chimică, biologică, radiologică şi nucleară, precum şi un echipaj de prim-ajutor calificat”, a declarat mr. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Când pompierii au ajuns acolo, era în flăcări, în totalitate, o hală de circa 600 mp, iar focul cuprinsese şi o altă hală, de circa 1.300 mp. De asemenea, focul a cuprins şi numeroşi saci cu deşeuri din plastic, din curtea depozitului.

În jurul orei 6.20, militarii au reuşit să localizeze incendiul, iar o oră mai târziu încă luptau cu focul. Estimările sunt că vor mai avea multe ore de intervenţie, deoarece cantitatea de deşeuri de plastic cuprinsă de foc este foarte mare.

„Deocamdată, din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a mai spus Roşca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri