5 August 2021

Parcurile Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor - închise până vineri dimineaţă



Primăria Sectorului 4 închide parcurile Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, începând de joi după-amiază până vineri dimineaţă în contextul avertizării de vreme severă. Cele două parcuri vor fi închise de joi, de la ora 17,00, până vineri, la ora 6,00.

"Atenție! Închidem parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor începând cu ora 17.00! Meteorologii au emis un cod portocaliu de vreme severă, cu vijelii și rafale de vânt de până la 100 de km/oră, așa că vă rog insistent să amânați deplasările dacă nu sunt neapărat necesare! Totodată, vă anunț că pentru a evita potențialele pericole pe care le-ar putea genera vijelia, am decis ca parcurile pe care le administrăm (Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor) să fie închise de astăzi de la ora 17 și până mâine dimineață", a scris primarul Sectorului 4 pe Facebook.

Autoritatea locală precizează că, în cazul în care cetăţenii vor întâmpina dificultăţi cauzate de vremea rea, pot anunţa de îndată Primăria Sectorului 4 la numărul de urgenţă 021.9441.

La Bucureşti, joi seară, vor fi posibile vijelii puternice, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale şi grindină, potrivit prognozei speciale publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.



Citeste si