Mai mulţi pompieri militari şi civili au intervenit, vineri, mai bine de cinci ore, pentru stingerea unui incendiu produs la un gater în localitatea Bistra Mureşului, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, relatează Agerpres.

"În această dimineaţă, în jurul orei 05:00, ISU Mureş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la un gater din localitatea Bistra Mureşului (...) Este afectată în totalitate o hală de aproximativ 500 mp şi bunurile interioare (material lemnos finit, utilaje şi scule). Incendiul a fost lichidat la ora 10:15 minute. A ars în totalitate hala de 500 mp, iar în interiorul acesteia au ars 20 mc de cherestea, 1200 paleţi din lemn, utilajele şi sculele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

La locul incendiului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Detaşamentul Reghin, pompierii voluntari de la SVSU Deda, SVSU Ruşii Munţi cu patru autospeciale de stingere, nouă cadre militare şi un buldo-excavator, precum şi personal din partea serviciilor voluntare şi angajaţi din partea Primăriei Deda.

Pentru lichidarea incendiului s-a acţionat şi cu două motopompe alimentate din pârâul Bistra.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri