Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona Chitila, din județul Ilfov, la orele prânzului. Doi bărbați de 38, respectiv 72 de ani, au fost răniți, scrie Digi 24.

UPDATE 13:40 - „Cele doua persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca. Au fost chemate trei autospeciale de stingere (...) Avem informații preliminare foarte puține.

Nu s-a întâmplat un incendiu, așa cum se preconiza, așa, ca o parte din autospeciale s-au întors înapoi.

Persoanele erau în stare conștientă, însă pentru a avea mai multe date, acestea au fost transportate la spital. Elicopterul SMURD a ajuns foarte repede la fata locului, membrii echipajului sunt printre primii care au verificat starea medicala a pacienților. Într-adevăr, una din persoane e în stare mai grava, dar e conștientă (...) Persoanele au suferit traumatism la nivelul membrelor”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, în direct la Digi24.

Știrea inițială

Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISU BIF) a ajuns la fața locului pentru a evalua situația. În zona în care s-a produs accidentul se intervine cu trei autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare.

Două persoane sunt rănite, dar conștiente, potrivit evaluărilor SMURD de la fața locului. Se apre că este vorba despre doi bărbați, unul de 38 de ani și celălalt de 72 de ani, mai consemnează sursa citată. Acestea au fost duse cu cu echipajele SMURD către spitale pentru a li se acorda îngrijiri.

Din primele informații obținute până acum rezultă că avionul respectiv era unul privat.

Sursa foto: ISU București

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri