Un câine care a dispărut în urmă cu mai mult de un an şi care de atunci era căutat de o familie din municipiul Arad a fost găsit de poliţişti la o distanţă de peste 60 de kilometri.

Ruby este un câine în vârstă de patru ani şi jumătate, negru şi foarte curios din fire, după cum l-au descris proprietarii. El a fugit de acasă în iunie 2020, iar de atunci era căutat, scrie Agerpres.

Fetiţele Carla şi Ema, în vârstă de 10 ani, respectiv patru ani, erau prietenele cele mai bune ale patrupedului şi au suferit foarte mult când l-au pierdut. Nu au încetat să-l caute, postând imagini pe toate reţelele de socializare. Au lipit afişe prin municipiul Arad şi împrejurimi, au întrebat pe stradă de Ruby, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înfiinţat "Poliţia Animalelor", fetele şi-au rugat părinţii să apeleze la poliţişti, ca ultimă şansă de a-l găsi pe Ruby.

"Într-una din acţiunile din judeţ, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au auzit despre un câine negru, prietenos, care pare a fi tânăr, dar care nu prea stă într-un loc şi este veşnic pe fugă. Se afla în localitatea Şicula, la 60 de kilometri de Arad. Având în minte rugămintea fetelor de a le ajuta să-l găsească pe Ruby, au mers să vadă căţelul despre care vorbeau localnicii şi, spre bucuria lor, părea a fi chiar Ruby. Fetelor nu le-au spus nimic nici după ce s-a confirmat că patrupedul este Ruby, iar împreună cu părinţii acestora poliţiştii au pus la cale reîntâlnirea", a povestit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Momentul reîntâlnirii cu Ruby este descris de către poliţişti ca fiind unul "foarte emoţionant" pentru cele două fete, care l-au îmbrăţişat îndelung şi au promis să aibă mai multă grijă pentru ca patrupedul curios să nu mai scape din curtea casei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri