Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, aproximativ 1.500 de parfumuri și articole vestimentare şi de marochinărie care erau inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cursul zilei de azi, în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia - România.

Cu această ocazie, polițiștii au descoperit în cala autocarului, mai multe pungi din plastic de culoare neagră. Acestea conţineau 1.043 de articole vestimentare, 342 de parfumuri, dar şi 116 articole de marochinărie şi încălţăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 34 de ani, pasager al autocarului.

Produsele sus-menționate, în valoare de aproximativ 105.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi introduse în camera de corpuri delicte din cadrul S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul turc, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri