Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti.

Astfel, la Comarnic, pe sensul către Braşov, se circulă în coloană între km 104+500 de metri - 106, iar pe sensul către Bucureşti, coloană între km 112 - 108.

Aglomeraţia este înregistrată pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni şi Poiana Ţapului, fiind formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare, atrag atenţia poliţiştii.

Astfel, pentru DN 1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

* DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti - Autostrada A3 - Bucureşti;
* DN 73 Râşnov - Câmpulung - Piteşti - A1 - Bucureşti;
* DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte - DN 71 - Bucureşti;
* DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti

Se recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri