Vremea va fi închisă şi deosebit de rece în Bucureşti până duminică dimineaţa, cu ploi, intensificări ale vântului şi temperaturi maxime ce nu vor depăşi 13 grade Celsius, potrivit prognozei emise sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Capitală, în intervalul 16 octombrie, ora 10:00 - 17 octombrie, ora 8:00, vremea va fi închisă şi deosebit de rece pentru mijlocul lunii octombrie. Temporar va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 10 - 15 litri/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe parcursul zilei, când se vor atinge viteze de 40 - 45 km/h. Temperatura maximă va fi de 12 - 13 grade Celsius, iar cea minimă de 8 - 9 grade Celsius, conform Agerpres.ro.

De altfel, meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţa, o atenţionare Cod galben de ploi abundente în cinci judeţe din sud-estul ţării valabilă până duminică dimineaţa.

Conform ANM, în sudul, estul şi centrul ţării va continua să plouă, iar în sud-est ploile vor fi însemnate cantitativ şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 25 - 30 litri/mp şi izolat 35 - 40 litri/mp în sud-estul Munteniei şi în sudul Dobrogei.

Judeţele atenţionate cu Cod galben sunt: Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea.

Meteorologii avertizează că se vor semnala ploi, în general moderate cantitativ (10 - 20 litri/mp), local, în restul Munteniei şi pe arii restrânse în Oltenia şi sudul Moldovei. În regiunile sud-estice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45 - 55 km/h.

Sursa foto: Quisquilia / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri