Vremea va fi închisă şi deosebit de rece în Bucureşti, în următoarele trei zile, cu ploi, intensificări ale vântului şi temperaturi maxime ce nu vor depăşi 10 grade Celsius, potrivit prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vremea va fi închisă şi deosebit de rece pentru mijlocul lunii octombrie. Temporar va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 35 - 45 litri/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe parcursul zilelor de vineri şi sâmbătă (15 şi 16 octombrie), când se vor atinge viteze de 45 - 55 km/h. Vor fi maxime în jurul a 10 grade şi minime de 7 - 9 grade.

În județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov și municipiul București și în special în jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40...60 l/mp, ANM emițând o avertizare tip cod portocaliu.

Tot în intervalul 14 - 16 octombrie, în Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură va ploua pe arii extinse va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25...35 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp, în aceste regiuni fiind o atenționare cod galben.

De asemenea, în regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45...55 km/h.

În a doua parte a zilei de joi (14 octombrie) și în noaptea de joi spre vineri (14/15 octombrie) în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri