Un număr de 13 linii de transport public vor circula pe trasee deviate în zilele de 21 şi 22 decembrie pentru comemorarea eroilor Revoluţiei Române, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat în prima parte a zilelor de 21 şi 22 decembrie 2021 în zonele Televiziunii Române, Cimitirului Eroilor Revoluţiei de pe Calea Şerban Vodă, Piaţa Romană şi Piaţa Universităţii, conform Agerpres.ro.

În acest context, în ziua de 21 decembrie, între orele 8:45 - 11:30, linia 19 va funcţiona pe traseul actual între terminalul "Zeţarilor" şi Piaţa Eroii Revoluţiei, apoi pe un traseu modificat, în ambele sensuri, pe Şoseaua Viilor, Strada Constantin Istrati, Bulevardul Mărăşeşti, Pasajul Mărăşeşti, Bulevardul Octavian Goga, Calea Vitan, apoi pe traseul actual.

Liniile 116 şi 323 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Gara Progresul", respectiv terminalul "Zeţarilor" şi Piaţa Eroii Revoluţiei, apoi pe un traseu modificat, în ambele sensuri, pe Şoseaua Viilor, Strada Mitropolit Dosoftei (Străpungerea Viilor - Calea Şerban Vodă), Calea Şerban Vodă apoi pe traseele actuale.

Tot în 21 decembrie, în intervalul orar 11:30 - 14:30, linia 361 va funcţiona pe sensul spre terminalul "Complex Comercial Băneasa"pe traseul de bază între Piaţa Unirii şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Carol I, Bulevardul Ferdinand I, Strada Traian, Bulevardul Dacia, Piaţa Romană, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Linia 381 va funcţiona pe sensul spre terminalul "Clăbucet" pe traseul de bază între "Piaţa Reşiţa" şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Carol I, Bulevardul Ferdinand I, Strada Traian, Bulevardul Dacia, Piaţa Romană, apoi pe traseul actual.

Linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între "Piaţa Unirii" şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" pe Bulevardul Carol I, Bulevardul Ferdinand I, Strada Traian, Bulevardul Dacia, Piaţa Romană, apoi pe traseul actual.

În 22 decembrie, între orele 10:30 - 12:50, liniile 131, 331 şi 331B vor funcţiona pe traseele de bază între terminalul "Complex Comercial Băneasa", "Cartier Dămăroaia", respectiv "Petrom City" şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe sens "Piaţa Romană", pe Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Mircea Eliade, Strada Radu Beller, Piaţa Dorobanţilor, Calea Dorobanţi, apoi traseele actuale. Celălalt sens nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul "Şoseaua Fundeni" pe traseul de bază între terminalul "Gara Basarab" şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Mircea Eliade, Strada Ceaikovski, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Linia 301 va funcţiona, pe sensul spre Piaţa Romană, pe traseul de bază între terminalul "Jolie Villie Băneasa", intersecţia Bulevardul Beijing/Bulevardul Mircea Eliade, apoi pe un traseu modificat, pe Bulevardul Mircea Eliade, Strada Radu Beller, Piaţa Dorobanţilor, Calea Dorobanţi, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Liniile 330 şi 335 vor funcţiona, pe sensul spre terminalul "Faur," pe traseul de bază între terminalul"Piaţa Presei", respectiv "Complex Comercial Băneasa" şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Mircea Eliade, Strada Radu Beller, Piaţa Dorobanţilor, Calea Dorobanţi, apoi traseele actuale. Celălalt sens nu se modifică.

TPBI este primul organism creat la nivel regional care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorităţi publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competenţă, conform Regulamentului CE 1370/2007.

Sursa foto: Facebook STB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri