Un șofer a fost amendat cu 10.000 de lei, deoarece a intrat cu mașina pe plajă. Anunțul a fost făcut de Primăria Constanța, pe pagina de Facebook.

”Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulți constănțeni din case. Destinația preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deși cei mai mulți au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit și un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roțile mașinii. Nu numai că l-a simțit, dar a și rămas blocat cu autoturismul pe plajă. Polițiștii locali au fost sesizați de acest incident și au intervenit cu promptitudine”, se arată pe pagina instituției.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006.

Accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare. Dacă sunteți martorii unei astfel de situații, puteți suna la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922.

Nu este primul șofer amendat pentru că a intrat cu mașina pe nisip. În noiembrie 2021, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară constant acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice și pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere și pietonale. Ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, conducătorul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Sursa foto: Primăria Constanța/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri