Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) retrage de pe piață mai multe loturi de banane după ce a constatat că acestea conțineau reziduuri de pesticide, anunță instituția printr-o informare oficială postată pe site.

Bananele puse la vânzare în Kaufland (ECUADOR, Lot: 1101) au fost retrase de la vânzare după ce inspectorii de la ANSVSA au găsit reziduuri de pesticide.

„Vă informăm ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS) Yellow Fresh Fruits SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS)”, a anunțat ANSVSA.

banane cu pesticideSursa foto: captură/ ANSVSA

Avertismentul de la ANSVSA face referire la produsele care au fost comercializate în perioada 13 -17 martie 2022.

Banane cu pesticide. Ce trebuie să faci dacă ai consumat acest produs

ANSVSA recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris, comercializate în perioada 13.03.2022 – 17.03.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Kaufland până pe data de 01.04.2022, urmând să le fie restituită contravaloarea lor (în baza bonului fiscal).

„Ne cerem scuze pentru inconveniențele create! Pentru informații suplimentare, puteți contacta Yellow Fresh Fruits SRL, la telefon +40 742.355.060 sau la adresa: strada Depozit Log Centrer Timișoara, nr. 636 localitatea Remetea Mare, județul Timiș”, se mai arată în anunț.

Lista cu magazinele Kaufland care au pus la vânzare acest produs poate fi consultată AICI.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri