Adminstrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări meteo de vreme severă, în mai multe județe din România. Alertele meteorologilor intră în vigoare de astăzi, 28 aprilie și sunt valabile până vineri, 29 aprilie.

Cod galben de ploi însemnat în regiunea Moldovei

ANM emite un cod portocaliude ploi abundente în mai multe zone din Moldova. Județele care intră sub incidența codului portocaliu sunt Suceava, Botoșani, Iași, Neamț și Bacău. În aceste zone vor fi ploi abundente și se vor acumula cantități de apă de 40...70 l/mp. Avertizarea meteo este valabilă în intervalul 28 aprilie, ora 12 – 29 aprilie, ora 06:00.

vremea cod galben 28 aprilie 2022Sursa foto: captură meteoromania.ro

Cod galben de ploi în vestul, centrul și estul țării

UJn cod galben de ploi a fost emis și pentru orașele din vestul, centrul și estul României. Sunt așteptate cantități însemnate de apă, local instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Pe parcursul zilei de joi (28 aprilie) în Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, pe alocuri însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În noaptea de joi spre vineri (28/29 aprilie) aria ploilor se va restrânge spre nord-estul țării. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat peste 40 l/mp, anunță ANM, pe site-ul oficial meteoromania.ro.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri