Primăria Municipiului București a plătit avansul pentru tăblierul necesar continuării lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

”Azi am virat banii către Trustul de Clădiri Metropolitane pentru plata avansului destinat firmei italiene care construiește tăblierul pentru Pasajul Doamna Ghica. Mulțumesc partenerilor din Italia care, deși nu primiseră banii, au avut încredere în noi și au lucrat la această componentă esențială pentru pasaj”, a scris edilul.

Potrivit postării acestuia, avansul a echivalat cu suma de 5 milioane de lei, urmând ca furnizorul să stabilească termenele de livrare. Nicușor Dan menționează că ulterior vom putea afla când vor fi reluate și finalizate lucrările.

Totodată, edilul a menționat că a achitat alte 5 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor în Prelungirea Ghencea.

”De asemenea, tot astăzi, Trustul de Clădiri Metropolitane a primit alte 5 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Prelungirea Ghencea, un alt obiectiv de investiții important al Primăriei Capitalei”, a mai notat Nicușor Dan.

În acest sens, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea.

Acesta precizează că de la jumătatea lunii iulie vor începe demolările dintre strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură.

”Deci la jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietățile dintre strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe șantierul Prelungirea Ghencea”, a mai notat Nicușor Dan.

Pe 25 mai, conturile Primăriei Municipiului București au fost deblocate. Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri