Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea.

”Am profitat rapid de deblocarea conturilor Primăriei Capitalei și am consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 6. Conform legii, trebuie să așteptăm 45 de zile din momentul consemnării banilor pentru ca municipalitatea să devină proprietar”, a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

Acesta precizează că de la jumătatea lunii iulie vor începe demolările dintre strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură.

”Deci la jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietățile dintre strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe șantierul Prelungirea Ghencea”, a mai notat Nicușor Dan.

Pe 25 mai, conturile Primăriei Municipiului București au fost deblocate. Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Conturile Primăriei au fost deblocate, după ce la 4 mai 2022 acestea au fost blocate de omul de afaceri Costică Constanda.

”Primăria Municipiului București va continua negocierile cu familia Constanda, pentru soluționarea situației. Începând de mâine, Primăria Capitalei poate face plăți în contul proiectelor de investiții aflate în derulare”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

La momentul blocării conturilor, edilul declara că poartă o negociere cu omul de afaceri Costică Constanda încă de când a preluat mandatul de primar.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri