Pompierii intervin duminică după-amiază pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de alimente de la Therme, în comuna ilfoveană Baloteşti, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Până la acest moment nu sunt raportate victime, potrivit sursei citate, conform Agerpres.ro.

La faţa locului acţionează 12 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o scară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500-600 de metri.

În hală sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice, existând pericolul de propagare la o altă hală, aflată la o distanţă de aproximativ 6 metri.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia.

Sursa foto: Therme București

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri