O mașină a luat foc în această dimineață în Pasajul Unirii din Capitală, circulația fiind blocată în acest moment.

Pentru o mai bună siguranță, pasajul a fost închis pe ambele sensuri.

Intervenția pompierilor este în plină desfășurare, foarte multe automobile fiind aflate în trafic la ora producerii incidentului.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Daniel Vasile.

Martorii au declarat de altfel că ventilatoarele instalate recent în pasaj odată cu recondiționarea acestuia nu funcționează, fumul fiind foarte puternic.

"Din datele pe care le până acum, sunt opt mașini de pompieri acolo. Au fost mai multe speculații, una fiind că una dintre mașinile de pompieri nu a intrat, fiind foarte înaltă. Nu este corect", a declarat pentru Digi 24 Raed Arafat.

Acesta a precizat de asemenea că incendiul este deja lichidat.

ISU a precizat și faptul că în autoturismul la care s-a produs incendiul erau doi adulți și un copil, la momentul producerii incendiului acesta fiind situat la jumătatea pasajului de aproximativ un kilometru lungime.

Sursa foto: Facebook / Robert Georgescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri