Anvelope auto, un tomberon, dar şi paleţi de lemn au fost găsite de comisarii de la Protecţia Consumatorilor în depozitul frigorific al unui restaurant de tip fast-food care funcţionează într-un centru comercial din zona de nord a Ploieştiului.

FOTO: Ce a descoperit Protecția Consumatorului la Mesopotamia Ploiești

Potrivit datelor publicate pe Facebook, de şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu, o acţiune de control a avut loc la centrul comercial Ploieşti Shopping City ca urmare a sesizării venite din partea unui consumator, scrie Agerpres.

"La operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că în depozitul frigorific nu se respectau condiţiile de depozitare, existând produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrităţii acestora; s-a constatat existenţa unor obiecte străine, depozitate în spaţiul respectiv - anvelope, tomberon gunoi, paleţi din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activităţii în depozitul frigorific până la remedierea deficienţelor, aplicându-se o amendă în valoare de 10.000 lei", arată sursa citată.

De asemenea, la SC Ploieşti Shopping City SRL au fost constatate deficienţe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici din zona food, astfel: lift de aprovizionare extrem de murdar, cu strat grosier de mizerie în zona podelei şi a uşilor de acces, cale de acces şi transport produse neigienizat, cu prezenţă de resturi de deşeuri, porţiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereţi murdari, deterioraţi, cu exfolieri ale zugrăvelii.

Ion Iordăchescu precizează că s-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare în zona respectivă, până la remedierea deficienţelor, aplicându-se o amendă în valoare de 20.000 lei.

Ce spune Ploiești Shopping City

În urma informațiilor apărute în presă, Ploiești Shopping City a venit cu următoarele precizări:

"Vă informăm că încă din 25 octombrie 2022, Ploiești Shopping City a remediat toate aspectele semnalate, iar traseul de aprovizionare este igienizat în totalitate."

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri