Un seism cu magnitudinea estimată la 5,2 pe scara Richter a avut loc joi, 3 noiembrie, în zona seismică Vrancea.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului a anunțat că seismul care a avut loc la ora 6:50 dimineața a avut magnitudinea 5,5, revizuind-o apoi la 5,2.

Mișcarea tectonică a avut loc la o adâncime de 140 de kilometri. Seismul a fost puternic resimțit și la București.

Cutremurul s-a produs la 69km NE de Ploiesti, 76km E de Brasov, 114km V de Braila, 117km V de Galati, 118km N de Bucuresti, 126km S de Bacau, 148km NE de Pitesti, 183km N de Ruse, 190km E de Sibiu, 206km SV de Iasi.

Este cel mai mare cutremur din România din 2022. Următorul ca magnitudine a avut 4,4, fiind înregistrat pe 16 ianuarie 2022. Anul trecut a fost înregistrat pe data de 26 mai un cutremur cu o magnitudine de 4,7.

Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

Cutremurul ar fi fost resimţit şi în Bulgaria, Republica Moldova, Serbia şi Ucraina.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri