Bancomatul de la Pavilionul Expoziţional Constanța a fost aruncat în aer, în noaptea de luni spre marţi, la nici o lună după un alt astfel de incident la un ATM din localitatea Castelu, relatează Agerpres. De această dată, Poliția a prins două persoane la scurt timp după producerea exploziei, cei doi hoți încercând să scape cu o sumă de bani din bancomat.

Un bancomat aflat pe peretele exterior al clădirii Pavilionul Expoziţional Constanța a fost aruncat în aer. Poliția a informat că au fost reținuți un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani. Cei doi sunt bănuiți și de comiterea atacului asupra bancomatului din localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

Incidentul din localitatea Castelu s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 noiembrie/ În acel bancomat erau peste 100.000 de lei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. În prezent, cei doi suspecți se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri