Alpha Bank România înlocuiește ATM-urile tradiționale cu terminale de generație nouă ce permit clienților să efectueze operațiuni de depunere numerar 24/7, fără a mai depinde de programul de lucru al unităților.

Clienții persoane fizice sau companii ai Alpha Bank România pot utiliza noile ATM-uri multifuncționale pentru următoarele tranzacții:
- depuneri în conturile curente de lei, euro și dolari
- plata ratelor la credite
- plata facturilor de utilități

Citește și Netopya si Alpha Bank lanseaza un serviciu de transfer instant

Banca anunță că echipamentele dispun de cele mai noi sisteme de operare, ecran touchscreen de înaltă rezoluție, iar 50 de terminale sunt deja disponibile în mari orașe precum: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța sau Pitești.

Vrei să afli mai multe despre noile tehnologii ale băncilor din România? Vino alături de noi la ediția online a Future Banking pe 3-4 iunie. Înscrie-te gratuit AICI.

”Conceptul ATM 24/7 urmează a fi extins prin înlocuirea progresivă a actualei flote de ATM-uri cu modele de ultimă generație”, precizează reprezentanții băncii într-un comunicat de presă transmis wall-street.ro.

Retail jobs

Alpha Bank România oferă servicii bancare universale printr-o rețea de 130 de unități teritoriale și 250 de terminale de tip ATM ce acceptă tranzacții efectuate cu carduri emise sub siglele Visa, MasterCard și UnionPay.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri F