Alpha Bank lansează, în parteneriat cu Printec, ultima generație de terminale EFT-POS

Alpha Bank lansează, în parteneriat cu Printec, o nouă generație de terminale EFT-POS Verifone Engage, ce vin cu o experiență a utilizatorului îmbunătățită, viteză mai mare și o integrare ușoară cu alte sisteme.

Certificarea noilor terminale a fost finalizata, noile modele vor fi introduse in portofoliul Alpha Bank în zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile în curând pentru comercianți, conform unui comunicat de presă trimis de către companie.

Noile terminale Verifone Engage folosesc o platforma sigură și stabilă atât la nivel de hardware, cât și de software, operațiuni complexe putând fi astfel inițiate respectând cele mai noi standarde PCI și EMV.

Funcțiile diferențiatoare, cum ar fi memoria crescută și puterea interna de procesare, ecranul color de înaltă rezoluție cu capacități grafice îmbunătățite, controlul ecranului tactil și comunicație radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experiență superioară în utilizare.

Deși tehnologia contactless a câștigat teren în ultimii ani, situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai largă și mai rapidă de către consumatori.

Citeste si:
Romania, printre principalele tari care au atras finantare de la EFSE
Romania pe locul doi dupa...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri