Alpha Bank lansează, în parteneriat cu Printec, o nouă generație de terminale EFT-POS Verifone Engage, ce vin cu o experiență a utilizatorului îmbunătățită, viteză mai mare și o integrare ușoară cu alte sisteme.

Certificarea noilor terminale a fost finalizata, noile modele vor fi introduse in portofoliul Alpha Bank în zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile în curând pentru comercianți, conform unui comunicat de presă trimis de către companie.

Noile terminale Verifone Engage folosesc o platforma sigură și stabilă atât la nivel de hardware, cât și de software, operațiuni complexe putând fi astfel inițiate respectând cele mai noi standarde PCI și EMV.

Funcțiile diferențiatoare, cum ar fi memoria crescută și puterea interna de procesare, ecranul color de înaltă rezoluție cu capacități grafice îmbunătățite, controlul ecranului tactil și comunicație radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experiență superioară în utilizare.

Deși tehnologia contactless a câștigat teren în ultimii ani, situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai largă și mai rapidă de către consumatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri