Parteneriat Alpha Bank – American Express: comercianții vor avea astfel acces la o nouă categorie de deţinători de carduri premium

Alpha Bank România anunță încheierea unui parteneriat cu American Express, companie globală de servicii de plată, și va oferi astfel comercianţilor locali oportunităţi de creştere a businessului, prin accesul la o nouă categorie de deţinători de carduri premium.

Reţeaua globală AMEX acoperă peste 150 de ţari şi regiuni, fiind unul dintre cei mai mari emitenţi de carduri, cu peste 114 milioane de carduri emise în întreaga lume.

Alpha Bank a lansat recent pe piaţa locală prima soluţie de soft POS - Alpha PhonePOS, prin care micii comercianți sau business-urile cu mulți agenți de teren îți pot transforma telefoanele cu Android în dispozitive de acceptare a plăților cu cardul.

Mai multe detalii despre această soluție în acest articol.

Banca a mai implementat și soluţia de "Instant Money Back" pe platformele online eMag şi Fashion Days, împreună cu PayU, participând totodată la programul-pilot global VISA Installments şi certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, în parteneriat cu Printec România.

În paralel, banca a extins progresiv tehnologia bancară self-service în unităţile sale teritoriale.

Alpha Bank România este o bancă universală, care oferă o gamă largă de servicii şi produse financiare atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, prin intermediul unei reţele de sucursale situate în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Banca a lansat, la începutul anilor 2000, prima ipotecă cu rată fixă pe 10 ani, ceea ce a dus la crearea pieţei locale a ipotecilor.

Citeste si:
OTP Bank se alătură cu OTP POSibil băncilor care oferă soluții de...
OTP Bank lansează OTP...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri