Incident grav la Rafinăria Petromidia. Doi angajați au căzut într-un bazin cu azot. Unul dintre cei doi angajaţi implicaţi în incidentul de sâmbătă de pe platforma Petromidia Năvodari a decedat şi celălalt a fost transportat la spital, anunţă compania Rompetrol Rafinare, potrivit Agerpres.

Unul dintre cei doi angajaţi implicaţi în incidentul de sâmbătă de pe platforma Petromidia Năvodari a decedat şi celălalt a fost transportat la spital, anunţă compania Rompetrol Rafinare.

"În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalaţia de polipropilenă - PP). Doi angajaţi ai Rompetrol Rafinare au fost afectaţi, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producţia de granule de polimeri", informează un comunicat transmis de companie.

Potrivit sursei citate, echipele de intervenţie private şi publice au fost la faţa locului şi au depus toate eforturile pentru stabilizarea şi salvarea celor doi.

O persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.

"Suntem alături de familiile colegilor noştri şi îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigaţie internă şi colaborează strâns cu toate autorităţile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului", precizează Rompetrol Rafinare.

Sursa foto: Garda de Mediu Constanța/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri