Traficul rutier a fost restricţionat marţi seara pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecţia cu Strada Dem I Dobrescu până la Bulevardul Regina Elisabeta, ca urmare a unei avarii la o conductă Apa Nova.

Traficul rutier pe una dintre cele mai importante artere din București, Calea Victoriei, se află sub restricții din cauza unei surpări în partea carosabilă. Incidentul a avut loc în zona intersecției cu bulevardul Regina Elisabeta, după ce o conductă a cedat, determinând o deteriorare semnificativă a carosabilului, potrivit infotraficromania.ro.

Calea Victoriei conducta spartaSursa foto: captură / infotraficromania.ro

Autoritățile au luat măsuri prompte pentru a proteja siguranța participanților la trafic și pentru a gestiona situația în mod eficient. Astfel, începând cu ora 19:00, traficul rutier a fost restricționat pe Calea Victoriei în zona afectată, pentru a permite intervenția echipei de reparații și pentru a evita alte incidente sau accidente.

De asemenea, ca măsură suplimentară de prevenire a oricăror probleme de trafic, autobuzele liniei 361 au fost deviate de la traseul lor obișnuit. Această decizie a fost luată pentru a asigura circulația în siguranță a transportului public și pentru a reduce impactul asupra traficului în zonă.

Autoritățile recomandă șoferilor și pietonilor să fie precauți și să urmeze indicațiile semnelor de circulație și ale personalului de intervenție în zonă.

Când se va remedia complet problema de pe Calea Victoriei

Primăria Capitalei anunţă că lucrătorii de la Apa Nova au oprit scurgerea apei şi vor lucra pentru remedierea avariei până în cursul zilei de miercuri.

Poliţiştii locali au aplicat restricţii de trafic pentru a facilita intervenţia lucrătorilor Apa Nova în vederea remedierii avariei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri