UPDATE 10:17 - „Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme. Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat”, a declarat MAI într-o informare oficială.

UPDATE 10:09 - Gelu Dragomir, purtător de cuvânt ISU Teleorman spune că în accidentul grav din județ au fost implicate 18 persoane, atât cele care se aflau în autocare, cât și cele din tir. Conform declarației acestuia, ar fi vorba de patru victime, nu de trei cum s-a anunțat anterior. Toate victimele au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

„În acest moment autoritățile avizate fac cercetări pentru a se vedea cauza. Noi ne-am axat pe intervenția de salvare a persoanelor și stingerea incendiului”, a declarat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt ISU Teleorman în direct la Digi24.

UPDATE 09:42 -Trei persoane au fost rănite în accidentul de pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, produs între două autocare şi un TIR, anunţă, vineri, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.Traficul auto este oprit în zona accidentului. Este activat Planul roşu de intervenţie.

"Din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz), traficul este oprit pe DN 6 Ghimpaţi - Alexandria, în zona localităţii Bujoreni, judeţul Teleorman. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulaţia a fost deviată către DJ 503 prin Videle", precizează Centrul Infotrafic.

UPDATE 09:19 - Din cadrul ISU Giurgiu a mai fost alocată o autospecială de stingere. Totodată, au fost suplimentate forțele de intervenție cu două autospeciale de stingere, un punct medical avansat și trei ambulanțe SMURD din cadrul ISU Bucuresți-Ilfov. La fața locului a mai fost alocat un al doilea elicopter SMURD.

Știrea inițială

Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, fiind activat Planul roşu de intervenţie, anunţă ISU Teleorman, potrivit Agerpres.

"Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe", precizează ISU Teleorman.

Accident Giurgiu cu un tir si doua autocareSursa foto: ISU Teleorman

Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Sursa foto: ISU Teleorman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri